Over

delevensfilosoof4   

Doler, onrustige geest, altijd op zoek en hoop het nooit te vinden. 

Twee van mijn activiteiten is filosofie lezen en natuur beleven. Vanuit die aangename bezigheden ontstaan overdenkingen. Die overdenkingen schrijf ik al jaren op. Via www.twitter.com/levensfilosoof deel ik mijn gedachten tot 140 tekens. Maar ik heb ook overdenkingen van meer dan 140 tekens die ik via dit blog deel. Mijn overdenkingen bevatten geen waarheden, ik probeer slechts door middel van tekst mijn gedachten te ordenen. Het zijn dus ‘essays’ en omdat ik, Steef, ze zeg noem ik ze S-say. Het zou mooi zijn als het de lezer aan het denken zet, meer heb ik niet voor ogen.

3 gedachten over “Over

 1. John van Burk

  Proficiat met DeLevensfilosoofBlog (wat een woord trouwens), een en ander is mij uit het hart gegrepen, maar dat zal je niet verbazen.
  Vanmiddag start in Nijmegen de HOVOcursus van Dr. Miriam van Reijen m.b.t. Spinoza Over het kwaad. Briefwisseling tussen Benedictus de Spinoza en Willem Blijenbergh. Ik ben zeer benieuwd en je hoort er binnenkort zeker meer over.
  Ter plekke verzin ik een nieuw grafschrift: Hij bleef een Spinozist tot in de kist.
  Groet,
  John

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>